Stenskåra

Den då lilla fina familjeägda korvfabriken i Vetlanda gav oss förtroendet att vara med på deras fantastiska resa under 12 år. Vårt uppdrag var i ifrån början att leda deras affärsplansprocess. Affärsplanspresentationen för den lokala banken, ALMI och kommunledningen som gjordes i vernissageform kommer för alltid vara ett minne för dom som var där.

Stenskåra var ett lokalt charkuteri i Småland när vi började att arbeta tillsammans. Idag är varumärket ett av Sveriges mest välkända och omtyckta i sitt premiumsegment.

Utöver en omsättningsökning på 25 gånger och kundernas ljudliga uppskattning har företaget vunnit en mängd utmärkelser. Årets företag i Småland och årets korvföretag och profil, med en mängd SM-Guld genom de olika korvarna.

Vi ingått i styrelsen och även varit delägare för att verkligen tillsammansskapa.

Vårt bidrag har varit sälj- och varumärkesutveckling, säljträning, coachning och även interimsuppdrag som försäljningschef.

Uppdragsgivare var Birgitta och Anders Starck


Några av våra kunder

De som är nyfikna på att jobba tillsammans med oss får självklart referenser. Personer att kontakta för att förstå hur andra tycker om att jobba med oss på olika sätt.

Här följer några rader om några uppdrag. Vi har helt slumpmässigt valt ut en av våra kunder. Anna, Gerda och Johan på Bavaria har arbetat med oss sedan 2015. De berättar i en kort version om vad de upplever vad vi gjort för dem och hur det är att jobba med oss.

Se våra cases