Ica

Vi har både arbetat med ICA centralt och lokalt i 20 år.

ICA Skolan gav oss förtroendet att vara deras partner i att utveckla flertalet serviceprogram och utbilda interna konsulter på skolan.

Uppdragsutbildningarna för de lokala butikerna har spänt över affärsplansarbete, ledningsgruppsutveckling, ledarskaps- och sälj & serviceprogram.

En av alla framgångsrika uppdragen var att stötta ICA MAXI Ljungby under ett antal år.

Startpunkten var att deras nöjd-kund-resultat var mycket lågt i jämförelse med andra MAXI-butiker.

Oron över att kunderna inte uppskattade dem såsom de ville. Och det faktum att flera konkurrenter skulle öppna inom ett fåtal år gjorde att ägarna bestämde sig för att märkbart förändra sitt sätt att agera. Efter 3 års arbete på alla nivåer och en mycket stor involvering av medarbetarnas vilja att förändra blev butiken utsedd till årets MAXI-butik i Sverige. Resultatlistan i nöjd-kund hade vänts helt upp och ner. Det var ett lyckligt och stolt gäng som fick ta emot 1:a-priset på scenen i Globen.


Några av våra kunder

De som är nyfikna på att jobba tillsammans med oss får självklart referenser. Personer att kontakta för att förstå hur andra tycker om att jobba med oss på olika sätt.

Här följer några rader om några uppdrag. Vi har helt slumpmässigt valt ut en av våra kunder. Anna, Gerda och Johan på Bavaria har arbetat med oss sedan 2015. De berättar i en kort version om vad de upplever vad vi gjort för dem och hur det är att jobba med oss.

Se våra cases