Atrium Ljungberg

När Ljungberggruppen köpte Sickla handelsområde och för första gången skulle driva ett handelsområde fick vi förtroendet i att stötta ledningen i förändringsarbetet av området.

Vi agerade rådgivare, bollplank, coach och kontaktskapare i att skapa en ny stadsdel med handel, service, kultur, kontor, skola och boende i Nacka.

Platsen och områdets historia som till mångt och mycket präglats av Atlas Copco och utveckling inom gruvindustrin. Ljungbergsgruppen lovade Atlas Copco att hedra arvet in i framtiden.  Tillsammans i ett nära samarbete med Nacka kommun skapades ett nytt sprudlande kvarter under ett antal år. Modet att göra nytt och ibland helt tvärtom mot vad alla ”lärda specialister” inom retail sa följde man visionen om att skapa ”Kvarteret” där människor möts på ett annat sätt än vanligt.

Framgången har under många år gett dem utmärkelser, nöjda kunder, avundsjuka konkurrenter och en mycket stor värdeökning.

Vi stöttade företagsledningen i resan. Från skapande av vision, kommunikationsplattform, koncept, arkitektur och hyresmix inom handel, kultur och hantverk.

Uppdragsgivare var Anders Nylander/VD och Karolin Forsling/Affärsområdeschef


Några av våra kunder

De som är nyfikna på att jobba tillsammans med oss får självklart referenser. Personer att kontakta för att förstå hur andra tycker om att jobba med oss på olika sätt.

Här följer några rader om några uppdrag. Vi har helt slumpmässigt valt ut en av våra kunder. Anna, Gerda och Johan på Bavaria har arbetat med oss sedan 2015. De berättar i en kort version om vad de upplever vad vi gjort för dem och hur det är att jobba med oss.

Se våra cases