Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat ville skapa ett än mer proaktiv säljande bemötande i sina apotek på egenvårdsprodukter. Och samtidigt få sina medarbetare att engagera sig för att få kunderna att känna Hjärtats omtänksamhet. Vi fick förtroendet att stötta dem i

Vi designade vad som ska hända var i kundvarvet/butiksytan utifrån det personliga bemötandet för att både skapa en hjärta-känsla och ökad försäljning.

Vi rekryterade interna säljcoacher över hela landet och tränade och coachade dem i att träna sina apotek med hjälp av en verktygslåda och en process.

Vi arbetade tillsammans under 3 år för att få arbetssätt och process att bli integrerat i företagets verksamhet. Roller och arbetssätt har justerats under åren men är fortfarande en betydelsefull det av Hjärtats arbetssätt i att driva den personliga försäljningen av egenvårdsprodukter.

Uppdragsgivare var Fredrik Kullberg/Marknadschef


Några av våra kunder

De som är nyfikna på att jobba tillsammans med oss får självklart referenser. Personer att kontakta för att förstå hur andra tycker om att jobba med oss på olika sätt.

Här följer några rader om några uppdrag. Vi har helt slumpmässigt valt ut en av våra kunder. Anna, Gerda och Johan på Bavaria har arbetat med oss sedan 2015. De berättar i en kort version om vad de upplever vad vi gjort för dem och hur det är att jobba med oss.

Se våra cases