Kontakta oss

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa just er verksamhet.

  Skicka er förfrågan!

  Namn
  E-post
  Telefonnummer
  Företag
  Ditt meddelande
  Jag godkänner Moment of truth behandling av mina personuppgifter.

  Vi som är med på resan!

  Vi läser, vi frågar, vi provocerar. Vi sätter oss in och förstår. Men vi litar inte på allt vad som sägs eller skrivs. Vi når resultat och nya höjder.

  Tommy Hellström

  Inspiratör & Visionär

  CEO & Föreläsare

  Tommy Hellström missionerar om betydelsen av visioner och vardaglig verklighet på en och samma gång. Tommy har arbetat med utveckling av varumärken, företagskulturer, företag genom människor under hela sitt yrkessamma liv. Med mångårig erfarenhet såsom medarbetare, chef och ägare bidrar Tommy med sin oförtrutna tro sprider han insikter, mod och lust.

  070-350 07 45
  tommy@truth.se

  Magnus Holst

  Magnus Holst vår egen ”Buddha” som kosmiskt konkret ger individer och grupper insikter och verktyg för att lyckas med att båda må bättre och skapa värde i verksamheten. Magnus har mångårig erfarenhet som HR-partner inom större företag innan han skapade sig än mer meningsfullhet i att sprida sin övertygelse och kunskap i en mer fri form.

  070-630 43 26
  magnus@truth.se

  Karin Grönberg

  Karin Grönberg faciliterar och visualiserar möten. Kraften i att involvera och minnas i bilder är stor. Karin har arbetat med kommunikation på en massa kompetenta sätt. Från reklambyrå till gestaltakademin och in i visualiserandets förtrollande värld. Genom sin genuina nyfikenhet och vilja att vara nyttig får Karin våra kunder att förstå än mer om sig själva.

  073-351 95 50
  karin@truth.se

  Ann-Charlotte Franzén

  Ann-Charlotte Franzén kan vara vem du vill eller behöver för att träna på det du behöver träna på. I Inlevelsespel utifrån konkreta situationer kan Anta vara din chef, medarbetare eller kund. I övrigt arbetar hon som skådespelare på olika scener runt om i Sverige.

  070-825 17 27
  ann-charlotte@truth.se

  Katarina Ahlberg

  Kattis Ahlberg har alltid brunnit för detaljhandeln. Det började som en dröm om att få jobba i kassan i livsmedelsbutiken. Drömmen gick i u|pplevelse och fler drömmar blev verklighet. Som säljare, chef och ägare har Kattis drivit många kända varumärken och koncept. Kattis inspirerar och stöttar med fast hand företag som vill utveckla sin sälj och servicenivå och såklart sitt ledarskap.

  ‭070-552 85 44
  kattis@truth.se

  Stefan Molander

  Stefan Molander vill inget hellre än att stötta människor att hitta sin sanna drivkraft. Stefan jobbar med ledar- och individutveckling i anpassade program över tid för att skapa en skillnad på riktigt. Sin övertygelse och kompetens har Stefan byggt på sig under år av operativa tjänster i tillväxtföretag, både i och utanför Sverige. Stefans motto är - Vi går i mål tillsammans!

  070-755 84 68
  stefan@truth.se

  Tommy Larsson

  Tommy Larsson gillar att få människor att växa och få verksamheter att jobba mot uppsatta effektmål. Tommy har fått företag att köpa hans passion för utbildning och processer för att skapa beteenden och attityder som förtagens affärsplaner gillar. Tommy är kompetensrådgivare och leder processen mot de mål vi ska stötta er mot.

  070-544 35 31
  tommy.l@truth.se

  Besöksadress : Centralplan 15, 111 20 Stockholm

  Postadress: Bergsgatan 51, 112 31 Stockholm