Rådgivning & Coaching

Vi ger människor och grupper de stöd de behöver för att leda och skapa beteendeförändringar över tid. Vi gillar att både vara rådgivande och coachande.

En coachprocess utgår hela tiden utifrån individen och de förutsättningar hen har. Utgångspunkten är hela tiden i nuläget med den önskade målbilden. Vad vill hen utveckla i sitt sätt att vara, förhålla sig till, och vilka beteenden vill hen utveckla.

Oavsett coachens kompetens och erfarenhet så handlar det alltid om relation, personkemi och förtroende. Vi börjar med ett första samtal där vi nyfiket frågar och berättar för varandra så att vi vet om vi vill utvecklas tillsammans.

Vi arbetar fram ett kontrakt oss emellan så att vi är tydliga på mål, arbetssätt, roller och förväntningar på varandra. Mellan varje tillfälle så tränar hen enligt sin valda träningsplan. Hen får även en och annan hemuppgift för att fördjupa sig i utifrån delar hen behöver reflektera över. Och såklart kommer sms, mail och spontana samtal för att dela frustration och glädje vara en del av relation och process.

Intresserad av vårt coachingprogram?

  Skicka er förfrågan!

  Namn
  E-post
  Telefonnummer
  Företag
  Ditt meddelande
  Jag godkänner Moment of truth behandling av mina personuppgifter.